instalatii canalizare galati

instalatii alimentare apa galati

retele de canalizare in galati

instalatie canalizare orasul galati

instalare sistem alimentare cu apa galati

Instalații canalizare Galați - Instalații alimentare cu apă Galați - Instalare sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare Galați

TACHYON este partenerul potrivit atunci când este vorba despre o distribuţie optimă a apei în sistemul de întreţinere a unei clădiri. Deoarece noi oferim pentru toate nevoile clientului, soluţii şi produse special personalizate, care au toate un lucru în comun: vă puteţi baza pe ele.

SC TACHYON SRL construiește rețele de apă și canalizare pentru colectarea și evacuarea apelor uzate menajere și apelor pluviale, canalizare pentru irigații și canalizare pentru amenajări hidrotehnice.

Echipa noastră de specialiști cu experiență în domeniu, realizează sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare ce respectă condițiile impuse de normativele în vigoare.

Abordarea cu maximă seriozitate și profesionalismul ne-au făcut un partener de încredere în proiecte de infrastructură și rezidențiale. Avem în dotare toate echipamentele și utilajele necesare pentru a finaliza proiecte de canalizare, aducțiune apă, extindere rețele edilitare.

Proiecte în desfășurare: Dâmbovița „Înființarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în Răcari, Lungulețu, Produlești, Braniștea, Contești”.

Contactează specialiştii noştri

Pentru a deveni mai eficienți în relațiile cu clienții sau potențialii clienți, vă punem la dispoziție asistență tehnică prin telefon.

0740 146 146